Akvaariotuotteet

Akvaariotuotteet:

Akvaariotukku, akvaario tukku, akvaario tukkuliike, akvaario tukkumyyjä, akvaario maahantuoja, akvaariotarvikkeiden tukku, akvaariotarvikkeiden tukkuliike, akvaariotarvikkeiden tukkumyyjä, akvaariotarvikkeiden maahantuoja, akvaariotarvike tukku, akvaariotarvike tukkuliike, akvaariotarvike tukkumyyjä, akvaariotarvike maahantuoja, Akvaariolaite tukku, akvaariolaitteiden tukku, akvaariolaitteiden tukkuliike, akvaariolaitteiden tukkumyyjä, akvaariolaitteiden maahantuoja, Akvaariotekniikkatukku, akvaariotekniikan tukku, akvaariotekniikan tukkuliike, akvaariotekniikan tukkumyyjä, akvaariotekniikan maahantuoja, lemmikkieläintarvikkeiden tukku, lemmikkieläintarvikkeiden tukkuliike, lemmikkieläintarvikkeiden tukkumyyjä, lemmikkieläintarvikkeiden maahantuoja, Denix replika maahantuoja, Denix replika tukku, Denix replika tukkumyyjä, replika-ase tuukkumyyjä, replika-ase maahantuoja, replika-aseet tukku, replika-aseet maahantuoja Akvaariotukku, akvaario tukku, akvaario tukkuliike, akvaario tukkumyyjä, akvaario maahantuoja, akvaariotarvikkeiden tukku, akvaariotarvikkeiden tukkuliike, akvaariotarvikkeiden tukkumyyjä, akvaariotarvikkeiden maahantuoja, akvaariotarvike tukku, akvaariotarvike tukkuliike, akvaariotarvike tukkumyyjä, akvaariotarvike maahantuoja, Akvaariolaite tukku, akvaariolaitteiden tukku, akvaariolaitteiden tukkuliike, akvaariolaitteiden tukkumyyjä, akvaariolaitteiden maahantuoja, Akvaariotekniikkatukku, akvaariotekniikan tukku, akvaariotekniikan tukkuliike, akvaariotekniikan tukkumyyjä, akvaariotekniikan maahantuoja, lemmikkieläintarvikkeiden tukku, lemmikkieläintarvikkeiden tukkuliike, lemmikkieläintarvikkeiden tukkumyyjä, lemmikkieläintarvikkeiden maahantuoja, Denix replika maahantuoja, Denix replika tukku, Denix replika tukkumyyjä, replika-ase tuukkumyyjä, replika-ase maahantuoja, replika-aseet tukku, replika-aseet maahantuoja Akvaariotukku, akvaario tukku, akvaario tukkuliike, akvaario tukkumyyjä, akvaario maahantuoja, akvaariotarvikkeiden tukku, akvaariotarvikkeiden tukkuliike, akvaariotarvikkeiden tukkumyyjä, akvaariotarvikkeiden maahantuoja, akvaariotarvike tukku, akvaariotarvike tukkuliike, akvaariotarvike tukkumyyjä, akvaariotarvike maahantuoja, Akvaariolaite tukku, akvaariolaitteiden tukku, akvaariolaitteiden tukkuliike, akvaariolaitteiden tukkumyyjä, akvaariolaitteiden maahantuoja, Akvaariotekniikkatukku, akvaariotekniikan tukku, akvaariotekniikan tukkuliike, akvaariotekniikan tukkumyyjä, akvaariotekniikan maahantuoja, lemmikkieläintarvikkeiden tukku, lemmikkieläintarvikkeiden tukkuliike, lemmikkieläintarvikkeiden tukkumyyjä, lemmikkieläintarvikkeiden maahantuoja, Denix replika maahantuoja, Denix replika tukku, Denix replika tukkumyyjä, replika-ase tuukkumyyjä, replika-ase maahantuoja, replika-aseet tukku, replika-aseet maahantuoja

Vega Systems Oy:n maahantuonti sisältää monipuolisen valikoiman akvaariotekniikkaa makea- ja merivesiakvaarioihin sekä ulkolammikoihin; tuoteryhmä sisältää käytännössä kaikki akvaarioharrastuksessa tarvittavat olennaiset tekniset laitteet. Tuotteiden hinta-laatusuhde on erittäin kilpailukykyinen Suomen markkinoilla pidempään olleisiin tuotemerkkeihin verrattuna ja monet tuotteista ovat teknisesti korkealaatuisia. Toistaiseksi maahantuontiohjelmaan ei sisälly kalanruokia, akvaariokemikaaleja tai merivesisuolaa, vaan Vega Systems keskittyy pääasiallisesti sähkölaitteisiin.

Vega Systems Oy edustaa Suomessa neljää suurta akvaarioalan tuotemerkkiä sekä akvaariokäyttöön tarkoitettuja LED-valaisimia.

Alla on lyhyt esittely Vega Systems Oy:n edustamien tuotteiden valmistajista. Tarkemmat tiedot valmistajien tuotteista löytyvät valikon kautta omilta tuotesivuiltaan.

Hailea

ISO9001:2000-laatusertifioitu Guangzhou Hailea Group CO., Ltd. on Kiinan merkittävimpiä akvaario- ja lammikkokäyttöön tarkoitettujen ilma- ja vesipumppujen valmistajia. Hailean tuotemerkki on erittäin näkyvä Kiinassa ja Kaakkois-Aasiassa. Yhtiön tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja yhtiön valmistamia pumppuja käytetään akvaarioiden ohella myös muihin tarkoituksiin.

Hailean tuotteista erityisesti ilma- ja vesipumput ovat erittäin laadukkaita. Yhtiö valmistaa myös Suomen markkinoilla hyvän vastaanoton saaneita moderneja T5-akvaariovalaisimia, edullisia akvaarioviilentimiä ja monimetallivalaisimia. Hailea on Vega Systems Oy:n ensisijainen akvaariotekniikkaedustus, joten pääosa maahantuodusta akvaariotekniikasta on Hailean valmistamia.

Atman

Atman ei ole yhtiö, vaan pumppujen ja suodatinten tuotemerkki. Atman on tunnettu erityisesti ulkosuodattimistaan, jotka ovat tehokkaita ja kestäviä, joskin laatunsa takia hinnaltaan suhteellisen kalliita verrattuna muihin kiinalaisiin ulkosuodattimiin. Atman oli 2000-luvun alkupuolella suhteellisen tavallinen tuotemerkki myös länsimaissa, mutta halvempien suodatinmerkkien tuottaman hintakilpailun takia merkki on nykyisin laajasti tunnettu lähinnä Aasiassa.

Vega Systems Oy edustaa Suomessa Atmanin ulkosuodattimia varaosineen.

AquaNova

AquaNova on private label-tuotemerkki, joka perustettiin Australiassa 1990-luvun alussa. AquaNovan tuotevalikoimaan kuuluvat useimmat akvaariolaitteet, mukaan luettuna sisustusakvaariot, ja merkki laajentaa nykyisin voimakkaasti toimintaansa Euroopassa.

Vega Systems Oy edustaa Suomessa AquaNovan tuotevalikoimasta ensisijaisesti UV-suodattimia, CO2-laitteita ja RO-laitteita, lisäksi tuontiohjelmassa on lammikkotarvikkeita ja sisustusakvaariokokonaisuuksia. Kaikkia AquaNovan toutteita voidaan kuitenkin toimittaa Suomeen lyhyellä toimitusajalla tarpeen mukaan.

OEM - "White box"

OEM - Original Equipment Manufacturer - tuotteet käsittävät tuotteita, jotka tulevat suurilta tarvikevalmistajilta tuotemerkittömässä pakkauksessa. Tehtaat ovat samoja, jotka valmistavat alihankintana tarvikkeita lemmikkieläinalan "merkkiyhtiöille". Monissa tapauksissa OEM-tuotteet ovat käytännössä samoja kuin merkkituotteet, ainoastaan pakkaus on erilainen, tai tuotteissa on vähäisiä muutoksia verrattuna merkkiyhtiöille valmistettuihin tuotesarjoihin, esimerkiksi tuotteen väriä on muutettu. OEM-pakkaus voi olla mitä tahansa valkoisen tekstittömän laatikon ja "merkkituotteiden" pakkauksiin verrattavan valmistajan oman "alkuperäisen" tuotemerkkipakkauksen väliltä. Pakkauksen tyyppi voi vaihdella saman tuotteen eri maahantuontierien välillä.

OEM-tuotteiden etuna merkkituotteisiin verrattuna on lähtökohtaisesti huomattavasti parempi hinta-laatusuhde, sillä tuotteiden laatu ja ominaisuudet ovat vastaavat kuin merkkituotteissa, mutta kaikki tuotemerkkeihin liittyvät lisäkustannukset jäävät pois. Vega Systems Oy tuo maahan useiden OEM-valmistajien tuotteita akvaario- ja terraariokäyttöön.

Uusia tuotteita

Vega Systems Oy Ltd 2010-2011